4 předsevzetí na rok 2020 pro všechny milovníky kávy.

Už se to opět blíží. Za pár dní bude konec roku a s ním budou přicházet již tak oblíbená novoroční předsevzetí. Tento rok je ale mnohem větší šance, že Ti vydrží déle než do půlky února. Nebudou se totiž týkat ničeho jiného, než kávy samotné! 

 

minimal-2020-happy-new-year-white-banner_1017-21546_2 

1. Zkus to bez cukru a mléka. 

Jestli je Tvým plánem vstoupit do Nového roku zdravěji, tak první krok může být ten, že si začneš vychutnávat kávu takovou, jaká je - černou. Mléko a cukr Ti akorát přidávají na denním příjmu kalorií, a čím dříve si je odvykneš používat, tím lepe pro Tebe. 

 

2. Dělej si více kávy doma. 

Ceny kávy v kavárnách a restauracích se začínají blížit cenám poledních meníček a za kvalitní kávu, kterou si připravíš tak, jak ji máš rád, zaplatíš zlomek toho, co za ní dáš jak v kavárenských řetězcích, tak lokálních podnicích. 

 

3. Ke každému hrnku kávy vypij sklenku vody. 

Ne nadarmo se říká, že voda je život. V dnešní uspěchané době se lehce může stát, že se člověk nenapije třeba i půl dne, a aniž by o tom věděl, tak je v půl druhé odpoledne u svého 4. hrnku instantního kafe. Řiď se heslem “Kávu pij na kvalitu, ne kvantitu”, a pitný režim doháněj čistou vodou, jenž si můžeš dát právě ke kávě, nebo hned po ní. 

 

4. Uvař kávu pro někoho dalšího. 

Káva je klíčem ke štěstí a skvělých konverzací s lidmi, se kterými bys to třeba vůbec nečekal. Polední pauza je výborná šance dát si hrnek dobrého kafe s kolegou a zpříjemnit si tak svůj pracovní den rozhovorem o všem možném bez telefonu, počítače a jiných distrakcí. 

 

Na závěr bychom Vám chtěli moc poděkovat za přízeň a podporu v našem prvním roce na československém trhu. Kávových fanatiků, jako jsme my, je tu mnohem víc, než jsme si mysleli, a jsme za to neskutečně rádi! Za náš celý team Black Insomnia Vám přejeme Vše nejlepší do roku 2020 a spousty kofeinových zážitků! ;) 

Zpět do obchodu